събота, 13 ноември 2010 г.

Модни тенденции есен зима 2010-2011. Мъжки пуловери

Есента донася не само дълго очакваната прохлада, но и повод да се помисли за смяна на гардероба съгласно актуалните тенденции в мъжката мода. На пръв поглед трябва да се съсредоточим към топли и практични дрехи като: пуловери джемпъри, якета и жилетки които са символ на лошото и хладно време.






1.Изисканост и деловитост


Една от най ярките колекции тази година е колекцията на Louis Vuitton под името bleisure (дословно от англ. бизнес+отдих), която съчетава в себе си функционалност на костюма и практичност на дрехата за почивка. Тънките джемпъри с V образно деколте и свободни пуловери част от колекцията на Giorgio Armani обединяват интелектоалноста милитаризма и бизнес стила. Гардероба на деловия мъж през погледа на Calvin Klein, отлично се допълва с пуловери от камилска вълна в черно и сиво и твърди плетени жилетки с цип.





2. Стилно ежедневие.


Мъже които предпочита разнообразие и смели съчетания на форми и цветове сега могат уверено да облекат силно разстегателни пуловери с големи копчета предложени от Prada. D&G ни връща в миналото като ни предлага безформен трикотаж в кафяво зелен отенък.
Особено място на подиума бе отделено и на мъжката жилетка: къса, дълга, прилепнала и свободна, с висока яка и силно изрязано деколте. Трябва да се отбележи че моделиерите препоръчват да се носят не само като жилетки но и като пуловери.



3. Романтичен безпорядък


Особено внимание този сезон се отделя на романтичния. Yves Saint Laurent прилага максимум усилия за да покаже силната половина на човечеството в творческа светлина. Iceberg допълва очарователния образ на творческия безпорядък с лека небрежност : широки пуловери съчетани с най различни видове жилетки с копчета и големи хоризонтални линии, приветствайки полета на фантазията, многослойните дрехи и свободната кройка.






4. Ексцентризъм


Вече традициони стават нестандартните, крещящи модели способстващи за показване на индивидуалност и отделяне от тълпата. Тази година Paul Smith взема за основа образа на рок музиканта: небрежно вталени пуловери и джемпъри в смели цветови комбинации.Добавени са големи копчена, масивни обувки и големи шалове. Salvatore Ferragamo добавя в мъжката мода и малко женственост.




5. Спорт


На почитателите на спортния стил Lanvin предлага да внесат в своя стил малко елегантност : тънки, широки пуловери и жилетки на каре съчетани с тесни и широки панталони. Вталени леки пуловири и джемпъри, водолазки със симетрични шарки са представени от Emporio Armani. D&G представи големи мъжки пуловери с голяма плетка «норвежки модел».

About the Author

Анонимен

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Мъжки сайт © 2015 - Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com