неделя, 14 ноември 2010 г.

Модни тенденции. Мъжка мода есен-зима 2010-2011

Основните тенденции в мъжката мода за сезона есен - зима 2010- 2011 бяхя достатъчно забележими на седмицата на модата в Милано : екстравагантността отстъпи място на практичноста. Милите момчета в стегнати панталони вече не са източник за вдъхновение на дизайнерите, сега на мода е истинската мъжественост и именно това се видя в Милано.



Седмицата на мъжката мода в Милано беше открита на 17януари с показването на Costume



National Homme.

National Homme представи колекция с практични и удобни дрехи, с изчистен силует, тъкани в спокойни тонове и минимум излишни детайли.четким.



Burberry

Създателят на новата колекция Burberry Кристофър Бейли е бил вдъхновен от първия трансантлактически полет извършен през 1919 г. В него главните герои могат да носят именно такива дрехи Burberry: пилотски якета с яки от овча кожа, аксесуари с масивни катарами и големи маншети.



Ferre
Gianfranco Ferre (Джанфранко Ферре) съсредоточава своето внимание на дълги мъжки дрехи, практически до петата. Дълги връхни дрехи, масивни обувки от телешка кожа, вълнени якета, обезпечават много удобство и в същото време дават стилно решение в студените зимни дни за мъжете.



roberto cavalli

Роберто Кавалли представи серия якета за есента които са истински празник за очите: вълнени платове на червени ивици, оригинални разцветки, които подобряват мрачното есенно-зимно настроение.



Armani
Колекцията Армани явно е създадена за любителите на снежните писти : техно-тъкани и костюми за сноуборд зъздават спортен и стилен образ в съвременния мъж.



Prada

Ключов момент в мъжката колекция на Prada е цветът . Оригинални рисунки, камофлажни разцветки, вълнени палта с двуредно закопчаване, от колекцията лъха не толкова стил колкото, топъл и домашен уют.



Зимната коллекция на Dolce&Gabbana е съсредоточена върху елечето припомнящо старото време.



Armani
Полъхът на революциятя в модата се появява с новата колекция на Джорджо Армани, която той нарича "романтичен футуризъм". Барета и очила съпровождат всеки модел.

About the Author

Анонимен

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 коментара:

  1. Олеле доста зле ми изглежда тази колекция 10-11 добре че 13-14 е доста по добра.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съгласен съм, бих казал, че нашите https://desizomonni.com/ са доста по-добри

      Изтриване

 

Мъжки сайт © 2015 - Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com