сряда, 10 ноември 2010 г.

Гледането на женски гърди е полезно за здравето



Германски учени са направили много важно откритие. Иследванията показали, че мъже, които често съзерцават женски гърди, подобряват здравето си и удължават продължителноста на живота си.



В продължение на пет години са наблюдавани 2000 мъже и се оказало, че тези които редовно се наслаждавали и наблюдавали пищни цици на красавици, са имали в резултат на това по-ниско кръвно налягане, по-спокоен пулс и съответно са по-малко предразположени към сърдечни заболявания в сравнение с тези мъже, които не са гледали ежедневно женски гърди.

Доктор Карен Везер, провел медицинските изледвания в Германия, стигнал до извода, :че 10 минути гледане на прекрасни женски форми се равняват примерно на 30 минути аеробика. Ние сме уверени, че средностатистическия мъж може да удължи продължителноста на живота си с 4-5 години. Несъмнено разлеждането на женски гърди дава здраве и намалява риска от сърдечни заболявания.

По време на това занимание се получава лека възбуда, която влече зад себе си активация на сърдечно съдовата система, увеличава се притока на кръв и кислород към всичики тъкани на организма.

About the Author

Анонимен

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Мъжки сайт © 2015 - Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com